NYHETER

Välkomna att höra av er!
Vi hälsar alla våra trogna och nya kunder välkomna! Felixplanen finns att köpa i storlek 30 samt 60. Övriga modeller är tyvärr slut för tillfället. Solarventi installeras som aldrig förr och bidrar starkt till att hålla inomhusklimatet på en sund nivå i många stugor, krypgrunder, källare och hem. Passa på att skydda det mest värdefulla tills nästa inbrottsvåg kommer genom någon form av säker förvaring från Scandinavian Safe.
Välkomna att kontakta oss via telefon eller e-post så hjälper vi er!

Felixtider hela året!
Sommartider är lek och familjetider. Passa på att beställa en trevlig sommarleksak för hela familjen att aktivera sig med. Felix flygplan passar de allra minsta till mer mogna "barn" upp till ca 90 år. Planet är handfluget och kan ställas in för att flyga rakt och långt eller kort med många loopar. Finjusteringen gör man genom att böja stjärtfenan försiktigt upp eller ner samt placera vingen i eller över urfasningen i flygplankroppen. Instruktioner följer med planen. Felix finns i vingstorlekarna 30 cm, 45 cm och 60 cm. Större plan finns till försäljning men för tillfället ej i lager. Planen är lätta och enkla att laga med smältlim om olyckan är framme. Detta ger en mycket omtyckt aktiveringspryl för hela familjen under lång tid om man vill.
Välkomna att beställa via e-post!

Sajfa deltar under Säffle familjedag
Familjedagen börjar kl 11:00 och håller på till ca 14:00 på Stora torget. Sajfa kommer att visa Solarventi samt Solenergi. Vi gör detta tillsammans med AB Stolts Elektriska och Säffle kommun. Ni kommer få bekanta er med Solarventipanelen SV3 samt en fristående solcellsanläggning vilken alstrar 230V el till tex sommarstugan eller husbilen. Kika vidare på Familjedag på torget 23 mars!
Hoppas vi ses!

Sajfa säljer flygplan på Göteborg Modell- & Hobbymässa!
Snart är det dags för årets upplaga av Göteborg Modell & Hobby - upplevelsemässan för allt inom radiostyrt och modellbygge! I olika showrum visas flygning med R/C-flygplan och modellhelikoptrar, körning med modellbåtar i bassänger, körning med terrängbilar och stridsvagnar i sten- och sandlandskap, modelljärnvägar och en hel del annat! Kika vidare på Göteborg Modell & Hobby 2012

Sajfa kommer att både sälja och erbjuda provlflygning av våra Felix/Fenix handflugna modellplan som kan kompletteras med motor och styrservo - Hoppas vi ses!

Nu är det jul igen!
Passa på att köpa efterlängtade julklappar till dina nära och kära eller varför inte till dig själv! Ett Felix flygplan till barnen, en Solarventi eller Solcell till sommarstugan eller varför inte en HeatLink för att styra olika funktioner via GSM. Kameran, vapnen eller familjen kronjuveler ser ni till att skaffa ett säkert värde- eller vapenskåp till. Beställ fram till den 15 december så ska vi nog kunna ordna leverans innan jul!

GOD JUL önskar vi på sajfa!

Familjedag i Tveta Säffle - sajfa säljer flygplan!
På Kristihimmelfärd arrangeras det en familjedag i Tveta Säffle. Aktiviteter för barnen i form av minizoo, ansiktsmålning mm och ett 20 tal utställare för hela familjen. Öppnar kl 11:00 till 16:00. Kafeteria finns på plats liksom sajfa som kommer att erbjuda provflygning av Felix handflugna flygplan samt informera om solenergiprodukter och olika typer av säker förvaring för vapen, smycken och dokument. Läs mer på Facebook på denna länk: Familjedag i Tveta

Hoppas vi ses!!

Soltider och timmar!
Nu har äntligen solen visat sig och verkar stanna en lång tid framöver. Ordrar läggs på Solarventipaneler och modellen verkar vara SV 14 i år. Glöm inte att kika på www.solarventi.se för de senaste modellerna och hybridvarianterna som inte bara ventilerar, avfukta och värmer upp utan också värmer ditt tappvarmvatten. Perfekt för sommarstugan eller det mindre boendet. Solceller för egen elproduktion finns till försäljning och intresset växer för varje år i takt med att elpriserna skjuter i höjden. Vi får hoppas att solenergibidraget får en fortsättning och en utökning så att ni som är intresserade av en egen anläggning kan räkna hem investeringen på kortare sikt. Har ni frågor så är det bara att höra av sig så ska vi göra det vi kan för att hjälpa just Er!

Trevlig vår önskar vi på sajfa!

NYHET - Styr stugan via sms - HEATLINE GSM A22!
GSM A22 är fullmatade med innovativa lösningar för full kontroll av din sommarstuga, arbetsbod med mera. Trådlöst styrning av 4 st grupper 220 VAC moduler med hjälp av SMS-meddelande. Den inbygga frostvakten talar om för dig när det är dags att skicka ett SMS och aktivera den inbyggda termostaten. Detta spar energi då värmen endast är på när den behövs. Reserv batterierna ger A22 tillräckligt med kraft under lång tid och varna samtidigt med ett SMS om strömavbrott har uppstått De två ingångar kan användas för brandvarnare, magnet kontakter eller rörelse detektorer. Aktivering / avaktivering av A22 som larm görs med SMS . A22 är förprogrammerad från fabrik och aktiveras med ett enkelt SMS. Omprogrammering av A22 görs med SMS meddelande. Samtliga fabriksinställningar kan omprogrammeras.

För ytterligare information klicka på Produktblad Heatlink GSM A22 eller kontakta oss per tfn eller e-post.
Pris startpaket enligt produktblad: 3 743 SEK inkl moms.
Pris extra mottagare för uttag: 140 SEK inkl moms.

Sajfa säljer flygplan på Göteborg Modell- & Hobbymässa!
Snart är det dags för årets upplaga av Göteborg Modell & Hobby - upplevelsemässan för allt inom radiostyrt och modellbygge! I olika showrum visas flygning med R/C-flygplan och modellhelikoptrar, körning med modellbåtar i bassänger, körning med terrängbilar och stridsvagnar i sten- och sand-landskap, modelljärnvägar och en hel del annat! Kika vidare på Göteborg Modell & Hobby 2010

Sajfa kommer att både sälja och erbjuda provlflygning av våra Felix/Fenix handflugna modellplan som kan kompletteras med motor och styrservo - Hoppas vi ses!

Våren börjar komma - dags för investering i solenergi!
Nu när solen börjar tina bort den värsta snön och soltimmarna börjar öka märker vi själva att energin förhoppningsvis börjar komma tillbaka efter en mörk vintersäsong. Antagligen märker du även att solens strålar innehåller mycket värme. Varför inte ta detta tillvara i form av en solcell för att alstra egen el eller i varmluftfångaren Solarventi? Tack vare solen kan du elektrifiera ditt sommarhus med den bekvämlighet detta innebär samt se till att inomhusklimatet både värms upp, torkar upp och ventileras med ny och frisk vårluft. Hade du investerat redan i höst hade Solarventin sett till att inomhusklimatet varit torrt och friskt redan nu men med solens kraftiga energi på våren så tar det inte många månader innan du kan njuta av ett helt nytt inomhusklimat i din sommarstuga, krypgrund, vind eller garage. Solarventin fungerar även som en mycket bra energibesparare för upvärmning och ventilation i ditt permanenta boende (upp till 140 m2 per panel, SV30).

Hör av er så hjälper vi er vidare mot en energisnål, klimatneutral och effektiv energi och/eller ventilationsutrustning.

Sajfa deltar vid Göteborg Airshow 29-30/8!
Varmt välkommen till årets stora flygdagar – en flygande fest för hela familjen! Favoriter från förra året blandas med många nya inslag: uppvisningsgruppen Team 60 (årets enda uppvisning!), Spitfire, "Röde Baronen", Gripen, otrolig konstflygning och mycket mer... På marken blir det mängder med utställningar, försäljning, aktiviteter och skojiga lekområden! Besök även berghangaren... Läs mer på Göteborg Airshow

Statliga stödmiljoner till solceller!
Regeringen inför nu investeringsstöd för företagare och privatpersoner som vill installera solceller som energikälla Husägare eller företagare kommer att kunna få mer än hälften av kostnaden täckt av statligt stöd, rapporterar Ekot. Sammanlagt satsar regeringen 150 miljoner kronor jämnt fördelade över tre år. Från och med den första juli ska en villaägare som får sin ansökan godkänd av länsstyrelsen kunna få 60 procent av kostnaden i statligt stöd. För större företag är maxbeloppet 55 procent av investeringskostnaden. ”Vi vill får fart på solcellsinvesteringarna och i synnerhet i en tid då vi behöver få fram ny teknik och stimulera jobbtillväx ten”, säger näringsminister Maud Olofsson (C) till Ekot.

sajfa passar på att visa upp sig och sina Felixflygplan under BarnensFlygdag på Säve flygplats den 31 maj mellan kl 10:00 och 18:00!
Självklart får ni provflyga planen och har möjlighet att köpa om ni önskar. Förutom att sajfa ställer ut kommer det hända mycket intressant på den föredetta militära flygplatsen. Missa inte denna kanonaktivitet för hela familjen.

Mer info samt vägbeskrivning hittar ni på: BarnensFlygdag

Hjärtligt välkomna!

Solarventi SV7 visas under VillaMax mässan i Karlstad!
sajfa samarbetar med Energirådgivarna i Värmland och passar på att visa upp Solarventi varmluftfångarpanel SV7 i deras monter samtliga tre dagar under mässan. Diskutera energismarta produkter med Energirådgivarna och ta samtidigt ett informationsblad om Solarventi. Har ni frågor är det bara att kontakta oss på sajfa så hjälper vi er gärna!

Välkomna till Energirådgivarnas monter under VillaMax mässan 13-15 februari i Karlstad!

Sajfa ställer ut på Karlstadmässan den 7-9 november!
sajfa ställer ut och deltar vid Karlstadmässan 7-9 november. Ni hittar oss alldeles vid scenen i Rackethallen, Karlstad under samtliga tre dagar. Vi kommer demonstrera Solarventi-panelen SV 14, Säkerhetsskåpet SP88 samt Solcellspaketet ”Löjtnanten”.

Självklart säljer vi även samtliga modeller av flygplanet Felix under hela mässan och erbjuder provflygning på plats för alla intresserade.

Väl mött i Karlstad!

Försäljning av Solarventi har aldrig varit större!
Många är Ni som fått upp ögonen för Solpanelen Solarventi. Reklam i tematidningar och fackpress har verkligen gjort att produkten blir mer och mer på var mans tunga. Sin unika funktion att både ventilera, avfukta och värma upp – endast med hjälp av solen ligger helt rätt i tiden med miljöpåverkan och klimatförändring cirkulerande i etern. Inte bara du och ditt hus tjänar på denna investering utan även miljön då panelen inte kräver någon annan energikälla förutom solen och bidrar till att du kan minska på andra energikällor när du vill värma upp ditt hus tack vare att Solarventi redan gjort stor del av jobbet – helt gratis och utan besvär.

Sajfa har under sommaren sålt paneler till Dalsland, Värmland och Östergötland. Referensobjekt finns på följande orter:
Säffle, Skoghall, Lindfors, Mellerud, Dals Långed och i början av september även i Ånimskog. Modeller är Sv 3, Sv 7, Sv 14 och Sv 30. Kontakta sajfa om ni är intresserade av att se anläggningarna i drift.

FÖLJ STRÖMMEN – STÄNG AV DEN!

Våren är här!
Sajfa.se vill hälsa våren varmt välkommen. Ni är många som kontaktar oss för ni märker att våsolens strålar är underbara och vill veta hur er sommarstuga, krypgrund, vind eller hus kan dra nytta av energin. Svaret heter Solarventi och ni kan läsa många intressanta uppslag under rubriken Solarventi ovan och på www.solarventi.se som ni når från första sidan. Passa även på att beställa en riktigt rolig aktiveringspryl här från sajfa.se. Flygplanet heter Felix och finns i många olika storlekar och färger. Perfekt att unna sig några timmar kul aktivitet med hela familjen i vårsolen.

Solarventi SV 14 i Säffle!
Nu har vi installerat Solarventi SV14 i Säffle som Ni har möjlighet att komma och titta på i full drift när solen är framme. Vi kan vid samma tillfälle även demonstrera SV7 om så önskas.

Kontakta oss för visning och demonstration - gärna på helgen!

Varmt välkomna!

Julklappstips - rabatt på bla Felix modellplan
Som en liten julgåva erbjuder sajfa modellplanen Felix till rabatterat pris!
Om ni handlar fler än 1 st. på samma order drar vi av 10 kr per plan vid er beställning. Erbjudandet gäller tom 31 december 2007 eller så långt lagret räcker. Planen säljs i osorterade färger men vi försöker matcha era önskemål om möjlighet finns.

Vi erbjuder även 250 kr rabatt på samtliga säkerhetsskåp och solarventi om beställning sker innan 31 december 2007.

God jul och gott nytt år önskar sajfa.se!

070908 - Sajfa säljer FELIX under Karlstad Air Show
Sajfa finns på plats under hela dagen då Karlstad Air Show går av stapeln den 8 september vid flygplatsen i Karlstad. Vi kommer att sälja och marknadsföra vårt mycket uppskattade flygplan FELIX vilket är ett slagtåligt, handfluget och lätt modellplan för alla åldrar och storlekar. Vi tor att FELIX kommer att bli uppskattat och bidra till att besökande får ett än mer bestående minne av dagen vilken väntas bli fartfylld med flyguppvisningar av bla JAS 39 Gripen och en hel rad av andra flygplan. För komplett program och tider besök Karlstad Air Shows hemsida på http://www.karlstadairshow.se

Hjärtligt välkomna att besöka oss i vår monter under dagen!

sajfa byter adress.
Från och med 6 juli 2007 kommer sajfa:s verksamhet att utgå från Säffle och Lugnadalsgatan 28. Vårt kontor i Skoghall upphör därmed. Vår kundkrets kommer dock som alltid fortsätta innefatta hela Värmland och övriga landet. Nytt telefonnummer kommer att vara 0533-142 21. Vi hälsar alla gamla och nya kunder hjärtligt välkomna till våra nya lokaler i Säffle.

sajfa.se har fått ny layout
Idag lanserar vi vår nya fräscha websida i samrbete med AceOnLine. sajfa vill tacka för ett utmärkt arbete och hoppas att våra kunder skall finna sidan lättnavigerad och innehållsrik. Tveka inte att kontakta oss om du har synpunkter eller vill veta mera.

Alla modeller av modellplanet Felix finns för omgående leverans på Skoghall.
sajfa har idag tagit in modellplanet Felix som ytterligare en produkt för familjen. Planen har varierande storlekar mellan 30 cm vingbredd till hela 150 cm vingbredd. De större modellerna är förberedda för att montera på motor och styrinrättning. Vi kommer inom kort inleda samarbet med leverantör för denna kompletteranade utrustning såsom motor, reglage, batterier och radiokontroll.

Fördelen med modellplanet Felix är att de är byggda i det mycket slagtåliga materialet EPPlast som tål även den bryskaste behandling av våra minsta familjemedlemmar. Planen är mycket enkla att montera med medföljande gummiband och klisterdynor. Vingen kan justeras vid behov eller om du vill skapa förutsättningar för loopar och roller. Med hjälp av en varmluftpistol böjer du lätt vingen till den form du önskar. Skulle planet ändå gå sänder lagas det enkelt med smältlimpistol.

Planen finns från 50 SEK inlkusive moms. Kontakta oss för ytterligare priser och leverans!


Solarventi modell SV3, SV7 samt SV14 finns som demoexemplar för visning på Skoghall.


Vapenskåp SP88 finns som demoexemplar för visning i Skoghall.

 
 
© Sajfa.se